Konstruktör / Maskiningenjör-Automationsavdelningen

Automationspartner expanderar och söker nu drivna konstruktörer/ maskiningenjörer som vill vara med och bygga vår spännande framtid! 

Automationspartner AB är inriktat på att effektivisera produktionen inom främst medicinteknik och läkemedelsindustrin, men även inom andra typer av industrier. Vi samarbetar idag med många av de ledande företagen i branschen. I automationskonceptet ingår förutom tillverkning av maskiner även konsultations- och servicetjänster. Automationspartner är sedan 2007 kvalitetscertifierade och nu senast enligt ISO 9001:2015. Läs mer på www.automationspartner.se

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i projektform och mekanikavdelningens ansvarsområde är att medverka och stödja hela projektprocessen från offert till maskinen är drifttagen hos kund. Som konstruktör hos oss arbetar du med alla berörda delar i en maskinkonstruktion, såsom offert, layout, idélösningar, mekanik, beräkningar, validering och dokumentation. Framtida funktion och projektets framgång säkras till stor del i konstruktionsfasen, vilket gör det mycket viktigt att göra rätt från början. Din prestation bidrar till att säkra budgeterade kostnader och uppnå planerad leveranstid i våra projekt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som konstruktör hos oss så tror vi att du brinner för mekanikkonstruktion och har en vilja att utvecklas och att lyckas. Du är utbildad ingenjör, med erfarenhet inom mekanikkonstruktion och då helst inom finmekanik för livsmedels- eller läkemedelsindustrin. Vidare har du även mycket goda kunskaper från något av de stora CAD verktygen och har arbetat med dokumenthanteringssystem (PDM/PLM).

Just nu söker vi även dig med ovanstående kompetens kompletterat med kompetens & erfarenhet inom sälj, kvalitet, dokumentation, validering och/eller inköp.

Tjänsten innefattar många olika kontaktytor vilket gör det viktigt med mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i projektform och samarbeta med andra, men är också trygg i att arbeta självständigt. Vi arbetar internationellt med många olika företag så flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet från att arbeta utomlands och med andra kulturer är meriterande.

Som person förväntar vi oss att du är analytisk, strukturerad och har god förmåga att planera och organisera. Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas. Du är van att arbeta målstyrt, resultatorienterat och alltid med starkt affärsfokus.

Du är trygg i dig själv, inte rädd för att tänka nytt och bra på att hitta lösningar på de mest komplexa utmaningar. Du inger förtroende, din kompetens och ditt kundfokus är tydligt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, är du duktig, driven och engagerad och vill bli en del av vårt kompetenta team? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Välkommen att skicka din intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Mejla underlaget till work@automationspartner.se Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Vi kommer behandla ansökningarna löpande!

Facklig representant Unionen: Senior Design Engineer/Teamleader Anders Rehn, tfn 042-49 97 935