Tekniker / Servicetekniker – After Market

Automationspartner expanderar och söker nu drivna tekniker/ servicetekniker som vill vara med och bygga vår spännande framtid! Vi söker vi dig som vill vara en del av vår utveckling och göra skillnad för våra kunder. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Automationspartner AB är inriktat på att effektivisera produktionen inom främst medicinteknik och läkemedelsindustrin, men även inom andra typer av industrier. Vi samarbetar idag med många av de ledande företagen i branschen. I automationskonceptet ingår förutom tillverkning av maskiner även konsultations- och servicetjänster. Automationspartner är sedan 2007 kvalitetscertifierade och sedan 2016 dessutom certifierade enligt den nya standarden ISO 9001:2015 Läs mer på www.automationspartner.se

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i projektform och monteringsavdelningens ansvarsområde är att montera maskinerna, driftsätta dem hos kund samt utföra servicearbeten. Detta innebär arbete både på plats i våra lokaler i Ramlösa, men även ute hos kund såväl i Sverige som utomlands.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra monteringsarbete, såväl mekaniska som elektriska samt utföra maskinbearbetning. En viktig arbetsuppgift är också att trimma maskinerna och att genomföra tester tillsammans med kund och övriga projektdeltagare.

Du ska kunna förstå och tolka ritningsunderlag och även stödja företagets andra avdelningar med din yrkeskunskap. Du ska också kunna och vilja vara med och utveckla och utvärdera prototyper och förstudier. Din prestation bidrar till att säkra våra budgeterade kostnader och uppnå planerad leveranstid i våra projekt.

I tjänsten ingår även att utföra servicearbete och installationer på plats hos våra kunder, således innebär tjänsten resor både inom Sverige och internationellt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som tekniker hos oss så tror vi att du har en mycket god mekanisk förståelse. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande inom teknik och god erfarenhet/dokumenterad kunskap av intrimning av automatiserade system och finmekanisk montering. Vi ser gärna att du också har goda kunskaper gällande GMP och GDP.

Tjänsten innefattar många olika kontaktytor vilket gör det viktigt med mycket god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i projektform och samarbeta med andra, men är också trygg i att arbeta självständigt. Vi arbetar internationellt med många olika företag så flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Erfarenhet från att arbeta utomlands och med andra kulturer är meriterande.

Som person förväntar vi oss att du är drivande, strukturerad och har god förmåga att planera och organisera. Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas. Du är van att arbeta målstyrt, resultatorienterat och du förstår vikten av att hålla deadlines.

Du är trygg i dig själv, inte rädd för att tänka nytt och bra på att hitta lösningar på de mest komplexa utmaningar.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, är du duktig, driven och engagerad och vill bli en del i vårt kompetenta team? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Välkommen att skicka din intresseanmälan i form av CV och personligt brev till oss. Mejla underlaget till work@automationspartner.se Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden. Vi kommer behandla ansökningarna löpande!

Facklig representant Unionen: Senior Design Engineer/Teamleader Anders Rehn, tfn 042-49 97 935