– AutomationsPartner söker en Automationselektriker som brinner för teknik och vill göra skillnad för våra kunder!

– Vi söker dig som är innovativ, strukturerad och har en god förmåga att planera och organisera samt förstår vikten av att hålla deadlines.

AutomationsPartner – ett innovativt företag inom Life Science industrin

Sedan snart 30 år har AutomationsPartner varit verksamma inom segmentet industriautomation för kunder inom medical device. Vi erbjuder lokala och globala kunder produktutvecklingstjänster, avancerade monteringsmaskiner och moderna robotlösningar inom Life Science industrin, med fokus på hög kvalitet, långsiktighet och i slutändan patientens välmående.

Vi är strax över 50 anställda med alla våra kompetenser strategiskt förlagda till Helsingborg, mitt i Medicon Valley klustret. Automationspartner är ett välskött företag med långsiktiga ägare.

Under 2023 flyttar in nybyggda, moderna lokaler, nära utmärkta kommunikationer!

Rollen – Automationselektriker

Du ingår i Produktionsavdelningen; ett erfaret team som rapporterar till Produktionschefen. Automationselektrikerns huvudsakliga ansvarsområde är att koppla utifrån de ritningar som våra elkonstruktörer tagit fram. Du kommer att bli en mycket viktig del av produktionsavdelningen, med ansvar för montage av de maskiner våra kunder gett oss förtroendet att tillverka.

Rollen innebär också att du genom ständiga förbättringar medverkar till att utveckla avdelningen och delar med dig av din specifika yrkeskompetens.

Vi är verksamma i en reglerad bransch där det krävs att dokumentationen är på plats och att projektmodeller, rutiner och uppföljning sker enligt plan.

Vem är du?

 • För att lyckas i rollen som Automationselektriker hos oss har du förmodligen en gymnasieutbildning inom el/automation och har arbetat 2–4år i yrket.
 • Du har en hög teknisk förståelse för elkonstruktion och pneumatik.
 • Tjänsten innefattar en hel del kontaktytor vilket gör det viktigt med god social kompetens och god samarbetsförmåga, men du är också trygg i att arbeta självständigt.
 • Vi arbetar internationellt med många olika företag så flytande svenska och engelska i tal och skrift är viktigt. Arbete utförs både på plats i våra lokaler och ute hos kund såväl i Sverige som utomlands.
 • Du har B-körkort.
 • Som person är du strukturerad och har god förmåga att planera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas.
 • Du är trygg i dig själv, inte rädd för att tänka nytt och är bra på att hitta lösningar för att omvandla kundens behov till en möjlighet.
 • Kunskap och erfarenhet av industriautomation inom styr och reglerteknik är meriterande.
 • Har du kunskap inom programmering är det en stor fördel i arbetet.
 • God erfarenhet av intrimning av processer och service av automatiserade system är meriterande.

Vi ser det som positivt om du tidigare varit verksam som industrikonsult, arbetat utomlands och med andra kulturer. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

 • En möjlighet att ta del av en djupt rotad positiv företagskultur med fokus på teknik, lärande och internationella kundrelationer.
 • AutomationsPartners medarbetare upplever en hög arbetstillfredsställelse, en öppen atmosfär samt en meningsfullhet i att arbeta inom Life Science.
 • Flexibla arbetstider med möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv.
 • Ett attraktivt friskvårdsbidrag för att främja en välmående personal.
 • Kollektivavtal med Unionen.

Är det dig vi söker?

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill utvecklas tillsammans med vårt kompetenta team? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Välkommen att skicka din intresseanmälan i form av CV och personligt brev. Urval sker löpande.

Mejla underlaget till work@automationspartner.se

Frågor besvaras av Produktionschef Anders Hällevall, 0701–04 40 05

och HR-ansvarig Susanna Ottosson, 0761–19 52 06.