– Vill du verka inom den spännande medicinteknikbranschen?

– Är du noggrann och har en känsla för detaljer?

– Vi söker en Industrielektriker till avdelningen för maskinbyggnation.

AutomationsPartner – Ett innovativt företag inom Life Science industrin

Sedan snart 30 år har AutomationsPartner varit verksamma inom segmentet industriautomation för kunder inom medicinteknik. Vi är strax över 50 anställda med alla våra kompetenser strategiskt förlagda till Helsingborg. Automationspartner är ett välskött företag med långsiktiga ägare. AutomationsPartner växer och flyttar under hösten 2023 in nya moderna lokaler nära utmärkta kommunikationer i norra Helsingborg.

Avdelningen för maskinbyggnation supporterar alla våra övriga avdelningar med att bygga de maskiner som designats av oss. Avdelningen består av ett team skickliga tekniker och elektriker, en gods- och lageravdelning samt en modern avdelning med CNC-bearbetning, som alla rapporterar till Produktionschef. All vår personal har en djup kunskap om branschen och lång erfarenhet av att bygga kundspecifika maskiner med en hög grad automation.

Rollen – Industrielektriker

Elektrikerns huvudsakliga ansvarsområde är att koppla utifrån de underlag som våra elkonstruktörer tagit fram. Du kommer att bli en mycket viktig del av avdelningen, med ansvar för byggnation av de maskiner våra kunder gett oss förtroendet att skapa. Med en vilja att hela tiden göra lite bättre och komma med lösningar på problem är ditt arbete mycket varierat och det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Vi arbetar tvärfunktionellt i Projektteam där all personal jobbar mot det gemensamma målet; att lyckas tillsammans med kunden! Projektteamen består av Projektledare, Konstruktörer, Tekniker och Elektriker och drivs i nära samarbete med kunden vilket gör det viktigt med god social kompetens, samarbetsförmåga och en affärsmässighet.

Vi är verksamma i en reglerad bransch där det krävs att dokumentationen är på plats och att projektmodeller, rutiner och uppföljning sker enligt plan. Resor kan förekomma både inom Sverige och internationellt.

Vem är du?

 • För att lyckas i rollen som Industriselektriker hos oss har du förmodligen en gymnasieutbildning inom el/automation och har arbetat 2–4 år i yrket.
 • Du har en hög teknisk förståelse för elkonstruktion och pneumatik och ett arbetssätt som bidrar till en hög kvalitet.
 • Du är inte rädd för att tänka nytt och är bra på att hitta lösningar för att omvandla kundens behov till en möjlighet.
 • Då samarbete i projektteam och över avdelningar är mycket viktigt gäller det att du har en vilja att vara en del av en gemenskap men du är också trygg i att arbeta självständigt.
 • Tjänsten innefattar också en hel del kontaktytor externt vilket gör det viktigt med god social kompetens.
 • Som person är du engagerad och har god förmåga att planera ditt arbete.
 • Du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och en stark vilja att lyckas.Vi arbetar internationellt med många olika företag så flytande svenska och engelska i tal och skrift är viktigt. Arbete utförs både på plats i våra lokaler och ute hos kund såväl i Sverige som utomlands.
 • Du har B-körkort.
 • Kunskap och erfarenhet av industriautomation är meriterande.

Vi ser det som positivt om du tidigare varit verksam som industrikonsult, arbetat utomlands och med andra kulturer. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

 • En möjlighet att ta del av en djupt rotad positiv företagskultur med fokus på spännande teknik, utveckling och internationella kundrelationer i en bransch där kunskap och erfarenhet värdesätts.
 • Arbete med avancerade produktions- eller robotlinjer i hängivna projektteam där vi lyckas tillsammans med kunden.
 • Flexibla arbetstider med möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv.
 • Ett attraktivt friskvårdsbidrag för att främja en välmående personal.
 • Kollektivavtal med Unionen.

AutomationsPartners medarbetare upplever en hög arbetstillfredsställelse, en öppen atmosfär samt en meningsfullhet i att arbeta inom medicinteknik.

Är det dig vi söker?

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill utvecklas tillsammans med vårt kompetenta team? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Välkommen att skicka din intresseanmälan i form av CV och personligt brev. Urval sker löpande.
Mejla underlaget till work@automationspartner.se
Frågor besvaras av Produktionschef Anders Hällevall, 0701–04 40 05
Och HR-ansvarig Susanna Ottosson, 0761–19 52 06
Kontakt från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.