– Vill du verka inom den spännande MedTech branschen?

– Kan du omvandla en utmaning till en möjlighet?

– Vi söker en finmekanisk tekniker för maskinbyggnation på Automationspartner.

Ett innovativt företag inom Life Science industrin

Sedan snart 30 år har AutomationsPartner varit verksamma inom segmentet industriautomation för kunder inom medical device. Vi är strax över 50 anställda med alla våra kompetenser strategiskt förlagda till Helsingborg, mitt i Medicon Valley klustret. Automationspartner är ett välskött företag med långsiktiga ägare. AutomationsPartner växer och flyttar under 2023 in nya moderna lokaler nära utmärkta kommunikationer i Helsingborg.

Maskinprojektavdelning är ett affärsområde som supporterar alla våra övriga avdelningar med att bygga de maskiner som designats av oss. Avdelningen består av ett team skickliga tekniker och elektriker, en gods- och lageravdelning samt en avdelning med bearbetande tillverkning. All vår personal har en djup kunskap om branschen och lång erfarenhet av att bygga kundspecifika maskiner med en hög grad automation och/eller robotik.

Rollen – Finmekaniker/Maskinbyggare

Du har en mycket bred teknisk kunskap om montage av maskindelar och pneumatik, men även en del kunskap om elektriskt montage. Med en vilja att hela tiden göra lite bättre och komma med lösningar på problem är ditt arbete mycket varierat och det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Vi arbetar tvärfunktionellt i Projektteam där all personal jobbar mot det gemensamma målet; att lyckas tillsammans med kunden! Projektteamen består av Projektledare, Konstruktörer och Tekniker men du rapporterar till Produktionschef. Projekten drivs i nära samarbete med kunden vilket gör det viktigt med god social kompetens, samarbetsförmåga och en förmåga att förstå och omvandla kundens behov till en möjlighet.

Resor förekommer både inom Sverige och internationellt. Vi är verksamma i en reglerad bransch där det krävs att dokumentationen är på plats och att projektmodeller, rutiner och uppföljning sker enligt plan.

Vem är du?

 • Du är passionerad för ny teknik, har ett kreativt sinne för industriella processer och en stark vilja att utvecklas och lyckas
 • Du är en självsäker innovatör med ett utpräglat konstruktivt tänkande och en förståelse för teamets och bolagets bästa.
 • Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och du har en god kommunikationsförmåga.
 • Engelska i tal och skrift är meriterande då vi arbetar internationellt med många olika företag.
 • Du är ansvarstagande och har en god förmåga att planera ditt eget arbete.
 • Du är trygg i din roll och har minst 3 års erfarenhet av att bygga maskiner.
 • Vi ser det som positivt ifall du tidigare varit verksam som industrikonsult, arbetat utomlands och med andra kulturer. Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

 • En möjlighet att ta del av en djupt rotad positiv företagskultur med fokus på spännande teknik, utveckling och internationella kundrelationer i en bransch där kunskap och erfarenhet värdesätts
 • Arbete med avancerade produktions- eller robotlinjer i hängivna projektteam där vi lyckas tillsammans med kunden
 • Flexibla arbetstider med möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv
 • Ett attraktivt friskvårdsbidrag för att främja en välmående personal
 • Kollektivavtal

AutomationsPartners medarbetare upplever en hög arbetstillfredsställelse, en öppen atmosfär samt en meningsfullhet i att arbeta inom Life Science.

Hur ser vårt affärserbjudande ut?

Vi samarbetar med globala och lokala medtec-kunder och levererar produktutvecklingstjänster, avancerade monteringsmaskiner och robotlösningar som utvecklas och tillverkas i egen regi via hängivna ingenjörer inom mekanik, automation och erfarna tekniker. Våra kunder är mycket nöjda med kvaliteten på våra leveranser och kundrelationerna är långa och djupa.

Är det dig vi söker?

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill utvecklas tillsammans med vårt kompetenta team? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till work@automationspartner.se.

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hällevall, Produktionschef på 070-104 40 05 eller Susanna Ottosson, HR-ansvarig på 076-119 52 06.